Πολιτική & Internet Marketing

Πρόθεση της Sinis Group είναι να αναλάβουμε την online εικόνα του πολιτικού. Online εικόνα, πλέον, σημαίνει το χτίσιμο ολοκληρωμένης & ενιαίας διαδικτυακής προσωπικότητας η οποία αλληλεπιδρά με το κοινό και τους πιθανούς ψηφοφόρους μέσω όλων των κοινωνικών δικτύων. O μεγαλύτερος στόχος μας είναι το διαρκές και ισχυρό engagement.

Website Building

Δημιουργία ενός σύγχρονου και  λειτουργικού website για τον πολιτικό αποτελεί την καρδιά των διαδικτυακών και επικοινωνιακών του δράσεων. Επίσης, ένα αποδοτικό website είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO), με αποτέλεσμα να εμφανίζεται το όνομα του υποψηφίου στις πρώτες θέσεις στη λίστα της Google σε αναζητήσεις που αφορούν τον δήμο, περιφέρεια ή νομό της χώρας.

Social Media management

Το Social Media management για τους πολιτικούς απο τη Sinis Group αφορά την επαγγελματική διαχείριση της online πολιτικής παρουσίας και επικοινωνίας στα Social Networks όπως Facebook, Youtube, Twitter. Στόχος είναι η αέναη επαφή και αλληλεπίδραση του πολιτικού με τους πολίτες. Η απόλυτη στόχευση μηνυμάτων στη περιοχή που πολιτεύεται ο υποψήφιος καθιστά την υιοθέτιση των social media επιτακτική ανάγκη.

BLOG

Σε μία ολοκληρωμένη online στρατηγική δεν μπορεί να λείπει και η δημιουργία ενός blog που θα παρέχει μια άμεση ενημέρωση του πολιτικού απέναντι στους πολίτες της στοχευμένης περιοχής. Η Sinis Group αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη φιλοξενία και την τεχνική υποστήριξη του.

Offline marketing

Δημιουργία φυλλαδιών με custom γραφικά και προσαρμοσμένο περιεχόμενο για επίτευξη βέλτιστου αποτελέσματος. Πακέτο δημιουργίας αφισών προεκλογικής εκστρατείας. Sms marketing.